Migration Inc.

Nieuws

Met een gevoel van grote voldoening sloten we gisteren het acceleratieprogramma in Sociaal Ondernemerschap af. Gisteren, op 26 september, kwamen we samen in de inspirerende omgeving van ‘A Beautiful Mess’ om onze reis van dit jaar te vieren en te reflecteren op de stappen die ieder van ons heeft gezet.

De dag was gevuld met krachtige gesprekken en inzichten, van de keynote door Fleur Bakker, CEO van Refugee Company en A Beautiful Mess, tot de boeiende paneldiscussie met Annemiek Dresen, Ruben Brave, Mark Hillen over de betekenisvolle participatie van migranten. Elk moment was een getuigenis van de harde werk en toewijding van onze deelnemers, die hun ideeën voor sociale impact hebben gepresenteerd met posters op onze Social Wall of Fame.

De certificaatceremonie was een hoogtepunt, een herkenning van jullie inzet en groei. We hebben genoten van elke pitch, elk gesprek en elke netwerkkans. Een van onze deelnemers, Yetunde Oludare sloot de avond af met een muzikale afsluiting, die iedereen in beweging bracht.

Dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van dit programma. Jullie passie en toewijding vormen de kern van wat we doen en zijn cruciaal voor onze missie om inclusie en diversiteit in onze samenleving te bevorderen.

We kijken uit naar wat de toekomst zal brengen en hopen dat de verbindingen die hier zijn gevormd, zullen blijven groeien en bloeien. Laten we blijven streven naar een wereld waarin iedereen kan gedijen.

---

Laatste Nieuws​

Eindviering programma Cultuur Mediators Ondernemen

Met een gevoel van grote voldoening sloten we gisteren het acceleratieprogramma in Sociaal Ondernemerschap...

Lees meer ➜
  • 2 oktober 2024

Save The Date: Eindviering programma Cultuurmediators Ondernemen

Donderdag 26 September We nodigen je met veel plezier uit voor de eindviering van...

Lees meer ➜
  • 4 september 2024

Kick-off Sociaal Ondernemerschap Acceleratieprogramma

In het weekend van 21-23 juni hadden we een enthousiaste aftrap van ons Acceleratieprogramma...

Lees meer ➜
  • 5 juli 2024
Scroll naar boven