Migration Inc.

Project

Na maanden van toegewijde voorbereiding en een intensief aanmeldingsproces zijn we blij de succesvolle kick-off aan te kondigen van ons Sociaal Ondernemerschap Acceleratieprogramma:  een 4-maanden durend traject voor Cultural Mediators en sociale ondernemers.

De sfeer was vol positieve energie dankzij de dynamische en diverse groep deelnemers, gedreven om sociale impact te maken in Nederland. Onze dag begon met een inspirerende introductie door Rahel Boon-Dejene over P4Mi’s visie en het programma, waarmee de basis werd gelegd voor de komende vier maanden. Dit werd gevolgd door interactieve activiteiten, met kennismaking, coaching en verbinding tussen de deelnemers en ons team.

We gingen dieper in op de betekenis van sociaal ondernemerschap en de kansen die het biedt voor de 20 inspirerende migranten die al aanzienlijke bijdragen leveren aan een beter Nederland. We zijn enorm enthousiast over de passie en gedrevenheid van onze deelnemers. Het was een vruchtbare dag met een gevoel van gemeenschap en samenwerking waar wij met trots naar terugkijken.

We zijn dankbaar voor het Social Enterprise NL all-in programma, mogelijk gemaakt door Google, dat ons team in staat heeft gesteld een inclusief sociaal ondernemers ecosysteem voor migranten te creëren. Gefeliciteerd aan alle deelnemers die hun reis beginnen om hun ideeën om te zetten in impactvol werk.

---
Scroll naar boven